Eindhoven ...

Erasmus Eindhovenben..

Friss topikok

Linkblog

HTML

...folyt.

2010.03.04. 00:42 | N.Zsuzsi | Szólj hozzá!

 Kezdenek sűrűsödni a napjaim. Mindennap van mit csinálni, és nem kis kihívás itt teljesíteni.

Múlt héten pénteken a Concept Labor-ban vagy 2,5 órán keresztül "brainstormingoltunk". A Concept lab az a hely, ahol hatalmas digitális eszközökkel rajzolhatunk. Legutóbb leültünk egy nagy asztalhoz, előttünk egy hatalmas samsung tv, kezünkben egy digitális rajztábla, és mind a négyünk rajzai egyszerre megjelentek a képernyőn. Érdekes volt, nem könnyű rajzolni így. Kiállítást kell terveznünk, így a "brainstormingunk" témája is ehhez kapcsolódott: 

pl:

1. Rajzold le hogyan nézne ki egy kiállítás egy fesztiválon, pl. a Szigeten! (Mókás, hogy itt mindenki vágja mi a Sziget, nem csoda hisz elég sok holland jár oda)

2. Rajzold le azt a kiállitást ami 2030-ban lenne!

3. Mi lenne ha olyan embereknek kellene tervezni a kiállítást, akik nem tudnak olvasni!

4. Mi lenne ha egy macskának terveznél kiállitást!?

És még sok-sok ilyen..

 

Hétfőn elmentem egy prezentáció workshopra, ami arról szólt, hogy néhány önként vállallkozó diák, prezentált valamit, és a tanárral együtt megbeszéltük, hogy mi volt a jó és mit kell változtatnia az adott emberkének. Nagyon hasznos volt, nem is gondoltam volna, hogy ilyen fontos ez a prezentáció. Pénteken lesz egy prezentáció verseny, 3 perce van mindenkinek hogy bemutassa a termékét. Úgy döntöttem, csak megfigyelőként megyek el, mert azért még messze állok az folyamatos angoltól sok-sok ember előtt.

Kedden egésznap az elektrotech. laborban dolgoztunk. Építettük az áramköröket. Nagyon tetszik. Holnap is lesz egy röpke 5 órás kötelező workshopom elektrotechnikából.Jóó lesz.

Tényleg mindennap bent vagyok a suliban reggeltől estig, de a vicc a dologban, hogy még élvezem is.:) Jó a légkör, teljesen diákcentrikus. Majd később illusztrálom képekkel.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://zsuzsinl.blog.hu/api/trackback/id/tr61807564

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása